Zoran Alimpić: Očigledno je SNS izgubio Beograd, GIK pokušava da izmeni rezultat

Read Time:1 Minute, 3 Second
Zoran Alimpić Foto: N1

Alimpić je, komentarišući izjavu predsednika SNSa Aleksandra Vučića da su u Beogradu „pregledane stotine džakova“ i da je sve čisto, ocenio da Vučić „očigledno raspolaže netačnim informacijama ili je sam izvor netačnih informacija“.

IZVOR

„Nije tačno da smo otvorili na stotine džakova, otvoreno je pet odsto koliko zakon to dozvoljava. To je 58 džakova, i u 15 je pronađeno neslaganje sa zapisnicima, a sada je valjda GIK odlučio da ih otvori 300 i to je trajalo celu noć i svakako će trajati još dugo“, istakao je Alimpić.

Podsetio je i da je sinoć istekao rok od 72 sata koliko je GIK imao da odluči o prigovorima opozicije, i da niko nije tražio da se otvaraju svi ti džakovi, jer mnogi prigovori nemaju veze sa tim.

„U pitanju je očigledno jedno odugovlačenje i nekakva dimna zavesa čudnih postpaka, a sve iz jednog razloga što vladajuća stranka nije pobedila na tim izborima“, poručio je Alimpić.

Navodeći nepravilnosti i okolnosti koje su izazvale sumnju u izborni proces, Alimpić je rekao da se u biračkom spisku za lokalne izbore u Beogradu nalazi 6.000 ljudi više nego u spisku za republičke i parlamentarne izbore, kao i da su birači u nedelju uzeli oko 7.000 listića koji nisu završili u kutijama.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Rasim Ljajić doživeo tešku saobraćajnu nesreću, poginuo vozač
Next post Eskobar: Srbija zainteresovanija za odnos sa Evropom, nego sa Istokom