Zašto policija u Boru ćuti povodom udesa koji je izazvao direktor JKP „3. oktobar“?

Read Time:1 Minute, 31 Second
Foto: Vladimir Stojičević

Prema rečima Vladimira Stojičevića lider GG „Glasno za omladinu“, organizacije koja je na poslednjim lokalnim izborima osvojila jedno odborničko mesto, udes je izazvao direktor JKP „3.oktobar“ u Boru.

IZVOR

„U ponedeljak 18. aprila oko 18 sati u ulici 7. jula, direktor JKP „3.oktobar“, Radmilo Guševac, izazvao je udes i oštetio tri automobila koja su bila parkirana kao i firmin automobil kojim se služio van radnog vremena“, kaže Stojičević za Glas Zaječara.

Prema njegovim rečima policija je oštećenima pisala kaznu za nepropisno parkiranje, a direktor je hospitalizovan.

„Umesto da je završio u pritvor na trežnjenje, s obzirom da je imao alkohol u organizmu, i da li mu je napisana prekršajna prijava zbog nasilničke vožnje, jer je bio pod dejstvom alkohola, još uvek je pitanje. Pokušavaju da zataškaju slučaj na svaki mogući način. Ja sam od direktora nakon objave na fb imao šest propuštenih poziva, verovatno da bi izbrisao objavu. Neću odustati dok se ne kazni u skladu sa zakonom i ne odgovara za svoje postupke, pošto je tu mogao i neko da strada, a zakon mora biti isti za sve, da se ovako nešto ne bi više dešavalo“, istakao je on.

Redakcija portala Glas Zaječara više puta se obratila PU Bor, za informacije o ovom događaju, ali odgovora do zaključenja teksta nema. U razgovoru sa portparolkom PU Bor, dobili smo informaciju da pošaljemo pitanja na zvanični mail, i ako smo to uradili, odgovora nema.

Kako portal Glas Zaječara saznaje, direktor Guševac je posle nezgode hospitalizovan i operisan.

Zanimljivo je i to da PU Bor redovno izveštava i šalje saopštenja kada je običan građanin „uhvaćen“ u pijanom stanju, dok se u ovom slučaju ne oglašavaju, i pored toga što su tri vozila oštećena.

Postavlja se pitanje, zašto PU Bor, ne želi da novinarima da odgovor i zašto ćute o ovom događaju.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
50 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
50 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Gornjane – jedino od 16 borskih sela gde je opozicija osvojila vlast
Next post Ćuta: Ponovo blokade na Gazeli zbog trovanja Srbije