Savetodavci PSSS Negotin biće u petak, 24. marta u Majdanpeku

Read Time:56 Second

Poljoprivredna savetodavna i stručna služba Negotin, u saradnji sa lokalnim samoupravama Borskog okruga do kraja marta dežuraće u Negotinu, Boru, Majdanpeku i Kladovu u okviru pomoći prilikom preregistracije gazdinstava preko portal eAgrar.

Autor: J. B. K. Izvor: DANAS

Osim što će svakodnevno do 31. marta dežurati u prostorijama Poljoprivredno savetodavne i stručne službe u Negotinu od 8 do 16 časova, savetodavci negotinske PSSS pomagaće i vlasnicima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava u opštinama Majdanpek, Kladovo i gradu Boru prilikom preregistracije gazdinstava preko portala eAgrar.

Prema rasporedu, u Boru su u sredu, 22. marta, u Kladovu su četvrtak, a u petak 24. marta u Majdanpeku i Donjem Milanovcu.

Iz PSSS Negotin podsećaju da je za preregistraciju poljoprivrednog gazdinstva na eAgrar potrebno da poljoprivrednici ponesu telefon kojim su se prijavili na e-upravu, ili ličnu kartu ukoliko je prijava urađena preko lične karte i papir koji su dobili prilikom registracije.

Takođe, potreban im je izvod iz registra biljne strukture, gde se vidi na kojoj parceli šta su imali posejano ili zasađeno i da pre dolaska, obavezno kod veterinara provere stanje svog stočnog fonda, jer to služba neće moći promeni.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post OD OTMICE U BORU ZA OTKUP OD MILION EVRA DO SUROVOG UBISTVA PRED OČIMA DECE U BARU
Next post Za Vukašina!