Konstrakta o tome da li njena pobeda znači potencijalnu smenu vlasti

Read Time:1 Minute, 12 Second

Nakon Konstraktine pobede na društvenim mrežama su se proširile različite reakcije: dok je nekima numera „In Corpore Sano“ neshvatljiva, drugi ističu da je odabir ove pesme za Evroviziju znak da je preovladala „pristojna Srbija“.

IZVOR

Neki korisnici društvenih mreža su otišli toliko daleko da su napravili paralelu između Konstraktine pobede i prestojećih izbora u aprilu. Prema njihovom mišljenju, odabir Konstrakte je znak da će se vlast smeniti jer Srbija nije glasala za neku od estradnih opcija na Pesmi za Evroviziju.

Konstrakta je gostovala u emisiji „Pregled dana“ i tom prilikom prokomentarisala ove navode.

„Ne bih išla do aprila. Ono što se meni sviđa je to što postoji kapacitet i koncentracija da se čuje i da se vidi, o kvalitetu je nezgodno pričati. Desio se dobar trenutak za ovu temu koji nije vezan samo za kovid. Možda postoji zasićenje u interpretaciji i produkciji pesama koje su slične. ‘In Corpore Sano’ je uspeo tu nekako da ispliva“, rekla je.

Ona se osvrnula i na stanje zdravstvenog sistema u Srbiji, koji je donekle poslužio kao inspiracija za njenu pobedničku numeru.

„Čak i sa zdravstvenim osiguranjem smo u situaciji da dosta plaćamo jer je zdravstvo skupo, nedostupno i mi smo gurnuti u to da bez obzira na posedovanje knjižice moramo dosta novca da dajemo na preglede. To je ozbiljna tema, bilo bi lepo da je drugačije“, navela je pevačica.

Njeno gostovanje u emisiji „Pregled dana“ pogledajte u nastvaku:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post NOVA: Pet nameta po srpskom džepu
Next post Kanje Vest Na Instagramu zapratio Karleušu?