Karleuša nije jedina: Koje još javne ličnosti su dobijale sponzorstva od Telekoma?

Read Time:1 Minute, 30 Second

Vest da je Telekom Srbija sponzorisao novi projekat pevačice Jelene Karleuše nije mnogo iznenadio javnost, s obzirom na to da ta državna kompanija već godinama finansira brojne estradne i druge javne ličnosti koje, s druge strane, u medijima jasno podržavaju stranku na vlasti.

Izvor: Danas

Kako ističu sagovornici Danasa, druga po veličini nacionalna kompanija služi kao neka vrsta protočnog bojlera, preko kog se novcem građana Srbije finansira podrška režimu Aleksandra Vučića, dok se sama zadužuje kako bi isplatila svoje obaveze.

Izvor: 24 SEDAM

Poslanik Narodni pokret Srbije Đorđe Stanković, koji je u Parlamentu i izneo podatak da je Karleušin poslednji album uz još neke projekte isplaćen do maja ove godine sa 450.000 evra, a da joj je obećan još milion, ističe da je tako režim našao način da plati „botovanje“ poznatih ličnosti.

– Aca Lukas je prošle godine dobio 300.000 evra za neki svoj projekat, i to neposredno pre nego što je gostovao u Hit Tvitu i u toj emisiji vređao novinarku Žaklinu Tatalović. Stiče se utisak da im je bukvalno napisano šta treba da kažu u gostovanjima. nakon toga i Jelena Karleuša je dobila novac za album i vrlo slično radila.

U međuvremenu, Željko Joksimović, koji je između ostalog i producent, za Tanjug televiziju je dobio od države godišnji ugovor na šest miliona evra, koji je potpisao na pet godina, što znači da će dobiti oko 30 miliona evra ukupno. Joksimović, koji se inače ne izjašnjava previše, ali je jasno na kojoj je strani, na društvenim mrežama je podržao miting pristalica SNS i pozivao na njega.

Tu su još i estradne zvezde, koje ne rade tu vrstu botovanja, primera radi, imate Milicu Pavlović koja je praktično prijatelj kuće Vučić, a koja je dobila novac od Telekoma za snimanje albuma, ali to nije ni krila, navodi Stanković.

opširnije …

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
za anu Previous post Za Anu!